Καλείται ως ύποπτος ο επιχειρηματίας, που κατονόμασε ο Π. Χαϊκάλης

Καλείται ως ύποπτος ο επιχειρηματίας, που κατονόμασε ο Π. Χαϊκάλης
ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ - 4 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ. ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ ) EUROKINISSI

Έχει κληθεί από τον εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για την υπόθεση δωροδοκίας ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας

Κλήση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου, έχει στείλει ο εισαγγελέας Εφετών, Π. Παναγθιωτόπουλος, στο πρόσωπο που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Π. Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει ενόψει της εκλογής ΠτΔ.

Δεν αποκλείεται ο επιχειρηματίας, που έχει κατονομαστεί στην Ασφάλεια και έχει ταυτοποιηθεί, να περάσει τις πύλες της Εισαγγελίας Εφετών τις επόμενες ώρες, εφόσον βέβαια εντοπιστεί από τις αρχές και ενημερωθεί για την κλήτευσή του.

Πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που καταλήγει να αποκτά την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της απόπειρας δωροδοκίας, κατά την προκαταρκτική έρευνα που αφορά στη δωροδοκία βουλευτή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρώτος είναι ο Γ. Σούκουρης, που κατονόμασε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ξουλίδου, ενώ πλέον αναμένεται να προσέλθει ενώπιον των δικαστικών αρχών και το νέο αυτό πρόσωπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα