Διαψεύδει το ΥΕΘΑ ότι αναβλήθηκε το ταξίδι Καμμένου στην Ρωσία

Διαψεύδει το ΥΕΘΑ ότι αναβλήθηκε το ταξίδι Καμμένου στην Ρωσία
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και τέως Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος Eurokinissi

Πληροφορίες σημείωναν ότι η αναβολή προέκυψε με πρωτοβουλία της Αθήνας καθώς εκτιμήθηκε ότι ο υπουργός Άμυνας δεν μπορεί να προηγηθεί από τον πρωθυπουργό. Στις 7 Δεκεμβρίου ο Τσίπρας στην Ρωσία. Διαψεύδει το ΥΕΘΑ την αναβολή της επίσκεψης.

Αναβλήθηκε η επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στη Μόσχα, που ήταν προγραμματισμένη για το τέλος του μήνα. Αυτό σημείωναν πληροφορίες του News 24/7 στους 88,6 και του Βασίλη Σκουρή, με την αναβολή να έγινε με πρωτοβουλία της Αθήνας. Κάτι τέτοιο όμως διαψεύσθηκε από κύκλους του ΥΕΘΑ.

Στη Μόσχα σημείωναν οι ίδιες πηγές θα μεταβεί ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος, στις 29 και 30 Νοεμβρίου για την προγραμματισμένη συνεδρίαση της κοινής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας – Ρωσίας. 

Ενδιαφέρον έχει πάντως, ποιος θα πραγματοποιήσει την συνάντηση στη θέση του Νίκου Κοτζιά, με τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, που είναι προγραμματισμένη για τις 13 Δεκεμβρίου στην Ουάσιγκτον. Το πιθανότερο είναι να παραστεί ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικός Γιώργος Κατρούγκαλος, καθώς την ημέρα εκείνη ο Αλέξης Τσίπρας, που έχει αναλάβει καθήκοντα υπουργού Εξωτερικών, θα παρίσταται στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κορυφής της ΕΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα