Καμμένος από Τήνο: Ημέρα ενότητας και ελπίδας του ελληνικού λαού

Στιγμιότυπο από την δεξίωση που παραθέτει ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος,για την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας,Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την δεξίωση που παραθέτει ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος,για την 42η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας,Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

“Από την Τήνο ξεκινούν και επιβεβαιώνονται οι άρρηκτοι δεσμοί του ελληνισμού με την Ορθοδοξία” ανέφερε ο ΥΕΘΑ στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην Τουρκία (Vid)

Στους δεσμούς του ελληνισμού με την ορθοδοξία αναφέρθηκε στο μήνυμά του ο Πάνος Καμμένος από την Τήνο όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι αυτή η μέρα αφιερώνεται στην ενότητα και την ελπίδα του ελληνικού λαού, συμπληρώνοντας ότι “το κύτταρο της κοινωνίας μας είναι η οικογένεια. Και η οικογένεια είναι αυτή που πλάθει χαρακτήρες και είναι αυτή που  δίνει τις αρχές μαζί με την εκκλησία ώστε να μπορέσουμε να μορφώσουμε ένα έθνος συμπαγές. Ένα έθνος που κανείς δεν μπορεί να το πειράξει για την πίστη του”.

Ο κ. Καμμένος, με αφορμή την άρνηση της Τουρκίας να λειτουργήσει η Παναγία Σουμέλα, έστειλε μήνυμα στην Τουρκία τονίζοντας ότι “όσο και αν απαγορεύουν τις λειτουργίες, είτε με τη βία είτε με διάφορες δικαιολογίες, δεν θα μπορέσουν μέσα στην ψυχή των Χριστιανών να σταματήσουν την προσευχή. Όσοι με τη βία κλείνουν εκκλησίες κάνουν το θρησκευτικό συναίσθημα να ανάβει πολύ περισσότερο”.

SHARE:

24Media Network