Καμμένος: Αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Καλλιόπη Παπαλεωνίδα παρέστησαν στον επίσημο εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2017.(EUROKINISSI / γρ. τυπου υπ. εθνικής άμυνας)
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Καλλιόπη Παπαλεωνίδα παρέστησαν στον επίσημο εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2017.(EUROKINISSI / γρ. τυπου υπ. εθνικής άμυνας) EUROKINISSI

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφορικά με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία είπε πως θα αποχαρακτηρίσει όσα έγγραφα ζητήσει ο εισαγγελέας

Στο θέμα των απορρήτων εγγράφων σε σχέση με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Άμυνας Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter.

«Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώλησή τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας» αναφέρει σχετικά ο κ. Καμμένος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τη Δευτέρα η συζήτηση της επερώτησης για Καμμένο

Βούτσης: Ανοιχτό να παρέμβει η Δικαιοσύνη για τα απόρρητα έγγραφα Λοβέρδου

Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η παρουσία Τσίπρα στη Βουλή για Καμμένο

SHARE:

24Media Network