Καμμένος: Δεν εκτέλεσα εγώ τον Νίκο Φίλη

3ο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
3ο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ευνοϊκή για τις ελληνικές επιδιώξεις, η εκλογή Τραμπ, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Τι δήλωσε για τον Ερντογάν

«Δεν έχω εκτελέσει κανέναν και ιδίως τον κ. Φίλη. Διαφωνήσαμε πολιτικά, γιατί πίστεψα ότι δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υπάρξει σύγκρουση με την Εκκλησία» δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αγορά" ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Kαι προσέθεσε: «Οι ΑΝΕΛ είμαστε σταθεροί στο θέμα της θρησκείας και στις σχέσεις της Ορθοδοξίας με την πολιτεία. Θεωρώ ότι ο κ. Φίλης είναι ένας καλός υπουργός Παιδείας. Είναι η πρώτη φορά που λειτούργησαν όλα τα σχολεία από την πρώτη ημέρα. Από εκεί και πέρα, όμως, στην επιμονή για να υπάρξει σύγκρουση με την Εκκλησία διαφώνησα και δημόσια μαζί του».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Ερντογάν υπογράμμισε ότι «σε επίπεδο ρητορικής οι προκλήσεις έχουν αυξηθεί και έχουν υπερβεί τα συνηθισμένα. Όμως, όταν αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάννης ο ίδιος, είναι σαν να ανοίγει θέμα Κωνσταντινούπολης» και εκτίμησε ότι «όταν αμφισβητεί διεθνείς συμβάσεις ένας Πρόεδρος, δείχνει ότι είναι σε πανικό. Ελπίζω αυτός ο πανικός να μην οδηγήσει σε γεγονότα που θα απειλήσουν της σταθερότητα της περιοχής. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση».

ADVERTISING

Ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η εκλογή Τραμπ είναι ευνοϊκή για τις ελληνικές επιδιώξεις, εκφράζοντας την πίστη ότι η υποστήριξη που μας παρείχε ο Πρόεδρος Ομπάμα για το χρέος θα συνεχιστεί και υπογραμμίζει: «Στο θέμα της οικονομίας το σημαντικό είναι ότι ο Τραμπ δεν υπήρξε ποτέ κοντά στους μεγάλους παίκτες των αγορών, όπως ο Τζορτζ Σόρος, σε αντίθεση με τον Κλίντον. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να διερευνήσουμε τι συνέβη το 2009 και πώς ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συνεννόηση με αυτούς τους μεγάλους παίκτες, έβαλε την Ελλάδα σε αυτή τη μεγάλη κρίση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες
SHARE:

24Media Network