Καμμένος: Εκλογές και κυβέρνηση εθνικής ενότητας για διαγραφή του χρέους

Sooc
Third day of the discussion on a confidence vote, at the plenum of the Greek Parliament, in Athens, on Oct. 10, 2014 / . , 10 , 2014 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Για κρυφή ατζέντα και θεατρικές κινήσεις αντίστασης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος (Vid)|

Εκλογές και μετά κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα συμφωνήσει την αλλαγή της πολιτικής, επιτροπή λογιστικού ελέγχου, διαγραφή του χρέους, βίαιη μείωση των φόρων, σεισάχθεια για τους μικρομεσαίους και διασφάλιση των εθνικών θεμάτων, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, αφού κατήγγειλε με σφοδρότητα την κυβέρνηση για τις πολιτικές της και την υπογραφή των μνημονίων, κάλεσε τους ανεξάρτητους βουλευτές που εξελέγησαν με τους ΑΝΕΛ «πέρα από τις διαφορές που έχουν με το κόμμα» να καταψηφίσουν την κυβέρνηση, και να καταλάβουν, όπως τόνισε, «ότι αν βγουν από την Ολομέλεια της Βουλής έχοντας δηλώσει "παρών" ή συναινέσουν σε εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, θα έχουν επιτελέσει εθνική προδοσία, θα είναι κοινοί αποστάτες και θα έχουν παραβιάσει την λαϊκή εντολή».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι υπηρετεί μαζί τους τραπεζίτες τη νέα τάξη πραγμάτων για κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, ενώ υποστήριξε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ομολόγησε εσχάτη προδοσία «αφού στην ουσία είπε πως επέβαλλαν ξένοι τη συμφωνία της χώρας μας».

Απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά και τον Ευ. Βενιζέλο, ρώτησε γιατί δεν δέχονται μία και μόνη Εξεταστική που θα διερευνήσει πώς φτάσαμε στα μνημόνια, για να απαντήσει πως «είστε όλοι συνένοχοι για εγκλήματα».

Ακόμη ο κ. Καμμένος κατηγόρησε υπουργούς, και ειδικώς τον υπουργό Υγείας, ότι βρίσκονται σε πανικό, υποστηρίζοντας πως λένε ψέματα επιχειρώντας να δικαιολογήσουν φωτογραφικές τροπολογίες. Κατηγόρησε, επίσης, τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη, ότι υπέγραψε αποφάσεις για επιδοτήσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία λίγων θέσεων εργασίας σε «ημέτερους επιχειρηματίες», «χρήματα που είναι το σύνολο των επιδοτήσεων της ακτοπλοΐας, ή τα χρήματα των ένστολων». «Κάνετε μπίζνες και βοηθάτε ημέτερους επιχειρηματίες. Πετάτε τα εκατομμύρια στους δικούς σας» είπε ο κ. Καμμένος προς τα κυβερνητικά έδρανα.

Αναφερόμενος στην τελευταία δήλωση της Κρ. Λαγκάρντ, είπε πως η κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση που επιβάλλει «ενισχυμένη επιτήρηση» σε όλους τους δανειζόμενους.

Τέλος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει κρυφή ατζέντα, ενώ επιδίδεται σε θεατρικές κινήσεις αντίστασης, κρατούμενη ούσα στην πολιτική της.

Φωτογραφία: Sooc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Π. Καμμένος: Εκλογές και μετά κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

SHARE:

24Media Network