Κανέλλη: Θα κάνω στριπτίζ στο βήμα της Βουλής αν...

Στιγμιότυπο από την αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού πριν την έναρξη της δεύτερης ημέρας της δίκης της "Χρυσής Αυγής" ττην Πέμπτη 7 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού πριν την έναρξη της δεύτερης ημέρας της δίκης της "Χρυσής Αυγής" ττην Πέμπτη 7 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Σε περίπτωση που στη Βουλή φτάσει φορολογικό νομοσχέδιο, χωρίς να περιέχει φόρους, η Λιάνα Κανέλλη υποσχέθηκε πως θα κάνει στριπτίζ (Vid)

Να κάνει στριπτίζ στο βήμα της Βουλής ορκίστηκε η Λιάνα Κανέλλη, σε περίπτωση που  η κυβέρνηση φέρει στην Ολομέλεια κάποιο φορολογικό νομοσχέδιο που δεν θα περιέχει φόρους.

Τάδε έφη με καυστικό χιούμορ η κα Κανέλλη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ONline του Mega με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά, κατά τη συζήτηση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και στις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης.

Η κυρία Κανέλλη διερωτήθηκε αν γνωρίζει κανείς ένα φορολογικό νομοσχέδιο που να μην φέρνει φόρους.

Στη συνέχεια η  βουλευτής του ΚΚΕ απείλησε να κάνει στριπτίζ στο βήμα της Βουλής σε περίπτωση που η κυβέρνηση παρουσιάσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο.

"Άμα το φέρουν, εγώ σας ορκίζονται μπορεί να κάνω και στριπτίζ στο βήμα της Βουλής", είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σημείωσε ότι μπορεί να μην περνάει η "μπογιά" της αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά, "τώρα που έχουν βγει τα σώβρακα και έχουν βγει τα βρακιά", μπορεί ακόμη κι αυτό να το υποσχεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λιάνα Κανέλλη
SHARE:

24Media Network