Καραμανλής για Τέμπη: “Θα διερευνήσουμε τα αίτια, δεν θα αφήσουμε τίποτε κάτω από το χαλί”

Καραμανλής για Τέμπη: “Θα διερευνήσουμε τα αίτια, δεν θα αφήσουμε τίποτε κάτω από το χαλί”
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής MotionTeam

Εμφανώς συγκινημένος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έσπασε όταν αναφέρθηκε στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Τα αίτια του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη θα διερευνηθούν με απόλυτη διαφάνεια και τίποτε δε θα μείνει κάτω από το χαλί, διαβεβαίωσε με εμφανή συγκίνηση ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, από το σημείο της τραγωδίας.

Σήμερα είναι πραγματικά μια θλιβερή μέρα και όλοι όσοι έχουμε βρεθεί εδώ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη, διότι οι σκηνές που βλέπουμε είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Γνωρίζετε και καταλαβαίνεται ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων”, δήλωσε ο κ. Καραμανλής.

“Εγώ όμως θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Ότι θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, με απόλυτη διαφάνεια τα αίτια αυτού του τραγικού συμβάντος”, τόνισε και η φωνή του έσπασε λέγοντας: “Ότι όμως πούμε τώρα θα είναι πρώιμο και στην ουσία με αυτό τον τρόπο θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους ανθρώπους που χάθηκαν. Επομένως θα ήθελα να δείξουμε όλοι ψυχραιμία και να μείνουμε σε αυτό που σας είπα ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα