Καραμανλής: Ο υπουργός Μεταφορών να δώσει λύση στο αλαλούμ με το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Καραμανλής: Ο υπουργός Μεταφορών να δώσει λύση στο αλαλούμ με το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ κάλεσε τον Σπίρτζη "να λύσει επιτέλους ένα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί ποτέ"

Λύση στο "αλαλούμ" με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ζητά από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή.

"Απαιτούμε από τον Υπουργό Μεταφορών, ύστερα από δύο εβδομάδες αλαλούμ με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, να λύσει επιτέλους ένα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί ποτέ", δήλωσε συγκεκριμένα ο κ.Καραμανλής.

"Η ΝΔ, από την πρώτη στιγμή, πρότεινε να μπορούν οι πολίτες να εκδίδουν διαδικτυακά τη νέα ηλεκτρονική κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η Κυβέρνηση απέρριψε αυτήν την πρόταση αναφέροντας, ψευδώς όπως αποδείχθηκε, ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δεν το επιτρέπει", αναφέρει ειδικότερα σε ανακοίνωση του.

"Μετά και την επίσημη διάψευση της Αρχής και ύστερα από τόσες μέρες ταλαιπωρίας των πολιτών, θυμήθηκε ο κ. Σπίρτζης να  καλέσει σε σύσκεψη τους εμπλεκόμενους φορείς και την Αρχή", προσθέτει και σχολιάζει: "Οι πολίτες δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να παρακολουθήσουν αυτό το ιδιότυπο παιχνίδι μετάθεσης  ευθυνών. Στις δημοκρατίες, την πολιτική ευθύνη την έχει η Κυβέρνηση και είναι δική της δουλειά να επιλύσει το θέμα."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καραμανλής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παρατείνεται μέχρι τις 15 Νοεμβρίου η ισχύς των καρτών Οκτωβρίου

ΟΑΣΑ: 'Προβλέψαμε από την αρχή την έκδοση καρτών μέσω ίντερνετ, αλλά μας μπλόκαρε η ΑΠΔΠΧ'

SHARE:

24Media Network