Καραθανασόπουλος: Υπάρχει τμήμα αντικομμουνισμού στη ΝΔ και σε άλλα κόμματα

Καραθανασόπουλος: Υπάρχει τμήμα αντικομμουνισμού στη ΝΔ και σε άλλα κόμματα
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος Eurokinissi

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος απάντησε στον Αντώνη Σαμαρά και στον Αδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι η διαφορετική πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ.

Μιλώντας στον news247 στους 88,6 ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος έκανε λόγο για τμήματα αντικομμουνισμού που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα κόμματα. 

Για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη. “Γίνεται με στρεβλό τρόπο η συζήτηση, που αναδεικνύει ωστόσο τον πραγματικό αντίπαλο της ΝΔ που είναι η διαφορετική πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ. Υπάρχει τμήμα αντικομμουνισμού όχι μόνο στη ΝΔ αλλά και σε άλλα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την κομμουνιστική ιδεολογία. Στόχος είναι να εγκλωβιστεί η λαϊκή συνείδηση στο σύστημα”.

Για τον προϋπολογισμό: “Αν κάτι αναδεικνύει ο κρατικός προϋπολογισμός είναι ότι η νέα εποχή στην οποία αναφέρεται η κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από το χθες και από τα μέτρα που εξυπηρετούν τις ανάγκες του κεφαλαίου”.

Για την τρομοκρατική ενέργεια στον ΣΚΑΙ: “Καταδικαστέα η ενέργεια, θα μπορούσε να έχει και ανθρώπινα θύματα. Στόχος ήταν να χτυπηθεί η ανάγκη του λάου για πληροφόρηση και να καλλιεργηθεί ένα κλίμα φοβίας. Αξιοποιείται το χτύπημα για να ενισχυθεί η πόλωση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και να συγκαλυφθεί ότι τα δύο αυτά κόμματα έχουν κοινή πολιτική”.

Για τη Χρυσή Αυγή και τις δημοσκοπήσεις που την δείχνουν τρίτο κόμμα: “Και το 2015 τρίτο κόμμα ήταν η ΧΑ. Όλο αυτό το διάστημα δεν αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα. Υπάρχει κωλυσιεργία της δίκης που ρίχνει νερό στο μύλο της ΧΑ και που συγκαλύπτει τον προδοτικό ρόλο που είχαν οι πολιτικοί πρόγονοί τους στο Μακεδονικό και γενικά απέναντι στον κατακτητή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα