Καρατζαφέρης: “Παράταση στον Παπαδήμο, αλλιώς εκλογές αύριο”

Καρατζαφέρης: “Παράταση στον Παπαδήμο, αλλιώς εκλογές αύριο”
ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Σημαντική παράταση στη διάρκεια της θητείας κυβέρνησης Παπαδήμου ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Κάλεσε τον Αντ. Σαμαρά να αποδεχθεί την πρότασή του, αλλιώς ζητά εκλογές εδώ και τώρα

Σε παρέμβασή του στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής σήμερα Τετάρτη, ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να αποδεχθεί μία σημαντική παράταση στη θητεία της κυβέρνησης.

Και αυτό γιατί, όπως είπε “μία κυβέρνηση που θα προέκυπτε από ενδεχόμενες εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου ή σε μία με 2 εβδομάδες αργότερα δεν θα μπορέσει να πάρει τα μέτρα που χρειάζονται και να ολοκληρώσει το PSI, με όφελος για την Ελλάδα”.

“Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Αντώνη Σαμαρά. Πρέπει να δοθεί χρόνος παράτασης” είπε ο κ Καρατζαφέρης. “Αν δεν γίνει αυτό να πάμε σε εκλογές αύριο. Επιτέλους, επιβάλλεται συνεννόηση”, τόνισε.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται αντίθετος στη νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων, γεγονός που τον θέτει “απέναντι” από τον πρωθυπουργό, Λ. Παπαδήμο.

Τη θέση του αυτή αναμένεται να παρουσιάσει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Υπουργικό Συμβούλιο, δια των υπουργών της ΝΔ, που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ενδεικτική του κλίματος είναι η ανακοίνωση του αρμόδιου Τομεάρχη, Ν. Νικολόπουλου, που – εμμέσως πλην σαφώς – αφήνει αιχμές για χρησιμοποίηση των επικουρικών ταμείων από την κυβέρνηση, προκειμένου να καλυφθούν οι κύριες συντάξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα