Καρύδης για ρήξη Γεννηματά – Βενιζέλου: “Λάθος χειρισμοί, σε ακατάλληλο χρόνο”

Καρύδης για ρήξη Γεννηματά – Βενιζέλου: “Λάθος χειρισμοί, σε ακατάλληλο χρόνο”
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης Eurokinissi

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στον κόσμο της παράταξης υπήρξε ένα σοκ από την αποχώρηση Βενιζέλου η οποία -κατά τον ίδιο- λειτουργεί διχαστικά και δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας.

“Έγιναν λάθος χειρισμοί, σε ακατάλληλο χρόνο” δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Δημήτρης Καρύδης για τη ρήξη ΓεννηματάΒενιζέλου.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στον κόσμο της παράταξης υπήρξε ένα σοκ από την συγκεκριμένη εξέλιξη η οποία -κατά τον ίδιο- λειτουργεί διχαστικά και δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας ενώ εκτίμησε ότι η Χαριλάου Τρικούπη θα έχει διαρροή ψηφοφόρων και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προς τη ΝΔ.

“Ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είναι σημαντικό κεφάλαιο, δεν θα είναι στις τάξεις του κόμματος” σχολίασε για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και πρόσθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ πρέπει να ασχοληθεί με το γιατί δεν κερδίζει τη στιγμή που καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Το βασικό πρόβλημα είναι γιατί πήραμε 7,70% και όχι πάνω από 10% στις ευρωεκλογές” σημείωσε και αναρωτήθηκε αν η εξέλιξη με τον κ. Βενιζέλο θα προέκυπτε σε περίπτωση που το ΚΙΝΑΛ έπαιρνε 10% ή 11% στις ευρω-κάλπες.

Υπογράμμισε επίσης ότι αντί το κόμμα να κατέβει με ενότητα και συσπείρωση, δίνει την αίσθηση “ότι είμαστε λίγο-πολύ σφαγμένοι”.

Αναφέρθηκε επίσης στην επόμενη μέρα για τον Πειραιά με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου.

Όπως είπε, η πόλη βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο καθώς ο Δήμος από τη μία καλείται να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα και από την άλλη να δώσει μια αναπτυξιακή πνοή.

Τόνισε ότι μέσω του ΕΣΠΑ έχουν απορροφηθεί 110 εκατομμύρια ευρώ ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε ότι αναμένεται αξιοποίηση του πύργου που είναι εγκαταλελειμένος εδώ και χρόνια στο λιμάνι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα