Κασιδιάρης: Εγκάθετη από τη ΔΗΜΑΡ η ανακρίτρια

ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑΘΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Για προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο κάνει λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης

Για δικαστικό σκάνδαλο λόγω της ανακρίτριας στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς τη συνδέει με τη ΔΗΜΑΡ, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

"Η απόφαση προφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν προειλημμένη με άνωθεν πολιτική εντολή και χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.

Ερωτούμε και καταγγέλλουμε: Αν η ανακρίτρια Κλάπα Ιωάννα είναι σύζυγος του Κλάπα Παναγιώτη, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ, στενού συνεργάτη του Κουβέλη και αν την συγκεκριμένη την έφεραν στο Εφετείο Αθηνών αμέσως μόλις το συγκεκριμένο κόμμα ανέλαβε τη διοίκηση του υπουργείου Δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2012.

Να τοποθετηθεί άμεσα ο υπουργός Αθανασίου. Εάν ισχύει αυτή η καταγγελία μιλάμε για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο που αποδεικνύει πόσο στημένη είναι η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής", επισήμανε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

SHARE:

24Media Network