Κασιδιάρης: “Συνέχισαν να πυροβολούν μέχρι να αδειάσουν τα πιστόλια”

Κασιδιάρης: “Συνέχισαν να πυροβολούν μέχρι να αδειάσουν τα πιστόλια”
Συνέντευξη τύπου των βουλευτών της "Χρυσής Αυγής" Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια και άλλων στελεχών για να αποκαλύψει την σε βάρος της "σκευωρία", όπως την χαρακτηρίζει, εξαιτίας της οποίας βρίσκονται έγκλειστοι οι επικεφαλής του κόμματος και το οποίο έχει χαρακτηριστεί "εγκληματική οργάνωση" (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο (Vids)

Για στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, έκανε λόγο ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

“Για τον λόγο αυτόν, ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία όχι μόνο των φυσικών, αλλά και των ηθικών αυτουργών αυτού του εγκλήματος, αυτής της εν ψυχρώ εκτέλεσης. Καλούμε όλους τους Έλληνες, να παραμείνουν ψύχραιμοι, να παραμείνουν ενωμένοι, αυτήν την κρίσιμη ώρα. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας στην οικογένεια των παιδιών. Τα παιδιά αυτά ανήκουν στη δική μας οικογένεια”, είπε.

“Είναι συγκλονιστική, είναι φρικτή, είναι κυριολεκτικά μία εν ψυχρώ εκτέλεση και αυτό που έχω να πω είναι, ότι όταν τα παιδιά ήταν κάτω, συνέχισαν να τα πυροβολούν, μέχρι να αδειάσουν τα πιστόλια”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα