Κασσελάκης: Επέστρεψε “στις ρίζες του, στα Χανιά” – Συγκινεί η ανάρτηση για τη γιαγιά και τον παππού του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

O Στέφανος Κασσελάκης, που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, έκανε μια ανάρτησή στο Instagram και αναφέρθηκε στους παππούδες του.

Ανάρτηση για τους παππούδες του έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

O Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρθηκε στους παππούδες του. «Χθες επέστρεψα στις ρίζες μου, στα Χανιά, στον τόπο των παππούδων μου Στέλιου και Αλεξάνδρας. Εδώ, που η οικογένειά μου -όπως η πλειοψηφία των οικογενειών της Κρήτης- έδωσε το αίμα της για την πατρίδα μας στη μάχη της Κρήτης, πολεμώντας το τέρας του φασισμού».

«Επισκέφθηκα τον τάφο των παππούδων μου στο χωριό Σκίνες. Τον παππού μου δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω. Έφυγε ένα μήνα πριν γεννηθώ. Για χρόνια μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί, τον φρόντιζε η γιαγιά Αλεξάνδρα. Όπως φρόντιζε και εμένα μετά» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Με νανούριζε, μου διάβαζε παραμύθια τους χειμώνες στην Αθήνα και τα καλοκαίρια στα Χανιά, γέμιζε το σπίτι με τις μυρωδιές της κουζίνας της. Τα τελευταία της λόγια προς εμένα τα κράτησα σαν φυλαχτό: “Βιβλίο να πιάνεις και μάλαμα να γίνεται”».

Η μόνη επιλογή που κάνουμε είναι τι άνθρωποι θέλουμε να είμαστε. Και εγώ επιλέγω κάθε μέρα να στέκομαι στο πλευρό της προόδου, στο πλευρό των συνανθρώπων μου. Επιλέγω κάθε μέρα τον δρόμο της γιαγιάς Αλεξάνδρας» κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα