Κασσελάκης: Όποιος υπονομεύει την ενότητα, δεν θα έχει θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν οι νέοι Τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνει μήνυμα προς την εσωκομματική αντιπολίτευση.

Μήνυμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν τις ανακοινώσεις των τομεαρχών του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σε ανάρτησή του στο facebook αρχικά σημειώνει πως έχει καταβάλει “κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη” επισημαίνοντας πως σκοπός του είναι “η κύρια παραγωγή πολιτικής να μεταφερθεί στα τμήματα και στην κοινωνία, με τους Τομεάρχες να συμμετέχουν ενεργά και στα δύο”.

Στη συνέχεια, διαμηνύει πως δεν θα δεχθεί υπονόμευση της ενότητας του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος”.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

“Μετά από εισήγησή μου, σήμερα το απόγευμα το Προεδρείο της Κ.Ο. θα ανακοινώσει τους Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή.

Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Με πυξίδα το μέλλον του προοδευτικού χώρου και της Σύγχρονης Αριστεράς.

Όπως έχω ήδη ανακοινώσει, η κύρια παραγωγή πολιτικής θα μεταφερθεί στα τμήματα και στην κοινωνία, με τους Τομεάρχες μας να συμμετέχουν ενεργά και στα δύο.

Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει κάθε μέρα:

Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Και όποια ή όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο www.isyriza.gr. Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.

Θα στείλουμε φόρμα ενδιαφέροντος στα μέλη μας τις επόμενες μέρες.

Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα. Αρχίζοντας με την ανοιχτή εκδήλωσή μας στο Κερατσίνι αύριο το βράδυ.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα