Κεδίκογλου σε εκπαιδευτικούς: “Μην φορτώνουμε τους Ελληνες με επιπλέον άγχος”

Κεδίκογλου σε εκπαιδευτικούς: “Μην φορτώνουμε τους Ελληνες με επιπλέον άγχος”

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς λίγο πριν την απόφασή τους για κινητοποιήσεις

Έκκληση στους εκπαιδευτικούς να μην προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στο εάν η κυβέρνηση προσανατολίζεται να καταφύγει στο μέτρο της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών, ο κ. Κεδίκογλου επανέλαβε τη σχετική κατηγορηματική άρνηση του υπουργού Παιδείας.

“Είστε σε γνώση της κατηγορηματικής δήλωσης του υπουργού Παιδείας ότι δεν θέλει αυτό το ενδεχόμενο”, υπογράμμισε ο κ. Κεδίκογλου.

“Επαναλαμβάνουμε την έκκληση στους εκπαιδευτικούς, οι ελληνικές οικογένειες και μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες, έχουν πάρα πολλά βάρη. Ας μην τους φορτώσουμε επιπλέον το άγχος τι θα κάνουν με τα παιδιά τους”, πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται, ότι οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ θα συνεδριάσουν με τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ, προκειμένου να αποφασιστεί εάν οι καθηγητές θα προχωρήσουν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, απεργία διαρκείας, 48ωρη απεργία, 12-13 Σεπτεμβρίου ή δύο 48ωρες απεργίες, 18-19 και 25-26 Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα