Κεραμέως: Μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα οι εγγραφές για την επιστολική ψήφο

Διαβάζεται σε 1'
Κεραμέως: Μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα οι εγγραφές για την επιστολική ψήφο
EUROKINISSI

Στις μέχρι στιγμής εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου αναφέρθηκε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

Προθεσμία μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου για τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου στην σελίδα epistoliki.ypes.gov.gr, όπως τόνισε στο ΣΚΑΪ 100,3, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε και στις εγγραφές, οι οποίοι πάντως είχαν “φρενάρει” μετά την υπόθεση διαρροής των e-mail των αποδήμων στο γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Σύμφωνα με τη Νίκη Κεραμέως, μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί 95 χιλιάδες πολίτες από 115 διαφορετικές χώρες. Όπως πρόσθεσε μάλιστα, οι 66 χιλιάδες εγγραφές έχουν γίνει από την Ελλάδα.

Η κ. Κεραμέως υπενθύμισε ότι μπορεί να ψηφίσει μέσω επιστολικής ψήφου οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα ψήφου

Υπογράμμισε, τέλος, πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να διευκολύνει τους πολίτες και υπενθύμισε τη δέσμευση του πρωθυπουργού ότι μετά τις ευρωεκλογές θα πάει στη Βουλή προς συζήτηση η επέκταση της επιστολικής ψήφου και για τις εθνικές εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα