Κικίλιας: Ο Καμμένος εμπλουτίζει την ατζέντα των ψεμάτων του

Κικίλιας: Ο Καμμένος εμπλουτίζει την ατζέντα των ψεμάτων του
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου, του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Επίθεση στον υπουργό Άμυνας εξαπολύει ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ με αφορμή την εξαγγελία του για αγορά των δανείων του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων

“Ο κ. Καμμένος εμπλουτίζει καθημερινά την ατζέντα των ψεμάτων του”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας σχετικά με το σχέδιο αγοράς όλων των δανείων του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω των αποθεματικών των μετοχικών ταμείων και του ΑΟΟΑ.

Ο κ. Κικιλιάς συνεχίζει, κατηγορώντας τον υπουργό πως δίνει ανεφάρμοστες, παράνομες και αντισυνταγματικές υποσχέσεις και τον καλεί να επιστρέψει το 50% που οφείλει στους στρατιωτικούς.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κικίλια

“Ο κ. Καμμένος εμπλουτίζει καθημερινά την ατζέντα των ψεμάτων του.

Τώρα υπόσχεται την εξαγορά των δανείων των στελεχών και των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αντί να δίνει υποσχέσεις ανεφάρμοστες, παράνομες και αντισυνταγματικές, ας επιστρέψει τουλάχιστον, έστω και με τρία χρόνια καθυστέρηση, το υπόλοιπο 50% των αποδοχών που τους οφείλει σε συμμόρφωση με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα