Κικίλιας: Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης απάντησε πειστικά στη Βουλή για τις πυρκαγιές

Κικίλιας: Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης απάντησε πειστικά στη Βουλή για τις πυρκαγιές
Ο Βασίλης Κικίλιας Eurokinissi

Στην τεκμηριωμένη, όπως είπε, ομιλία του πρωθυπουργού για τις φωτιές, παρέπεμψε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

«Ο πρωθυπουργός με νηφαλιότητα, δομημένα, με πειστικό τρόπο και χωρίς διάθεση να αποκρύψει κάτι, ενημέρωσε τη Βουλή και απάντησε στα καίρια ερωτήματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία για το πολύ δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε φέτος από τις πυρκαγιές».

Αυτό αρκέστηκε να δηλώσει ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας παραπέμποντας στην τεκμηριωμένη, όπως είπε, ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κλείνοντας έτσι την πολύωρη συζήτηση στη βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στη χώρα.

«Γίνονται προσπάθειες, κάθε χρόνο, να ενισχυθεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Πέρσι, με απόφαση του πρωθυπουργού προσελήφθηκαν 500 δασοπυροσβέστες – δασοκομάντος και φέτος ακόμα περισσότεροι», τόνισε ο κ. Κικίλιας, ενώ εξήρε τις τιτάνιες προσπάθειες και τις καθημερινές μάχες που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μαζί με τις λιμενικές και αστυνομικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, όλο το διάστημα του δύσκολο αυτού καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα