Κικίλιας: Όταν πέσει το καθεστώς Μαδούρο θα έρθουν στο φως οι σχέσεις υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με αυτό

Ο Βασίλης Κικίλιας
Ο Βασίλης Κικίλιας EUROKINISSI

"Αν κρίνουμε ότι πρέπει και η Βουλή να διερευνήσει την υπόθεση, θα το κάνουμε" ανέφερε για την τραγωδία στο Μάτι. "Όταν έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών όσα ντιμπέιτ θέλει" πρόσθεσε.

"Όταν πέσει το καθεστώς Μαδούρο θα έρθουν στο φως οι σχέσεις υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το καθεστώς" υποστήριξε ο Βασίλης Κικίλας, τομεάρχης Αμυνας και βουλευτής στην Α Αθήνας της ΝΔ μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

"Ο κ. Τσίπρας και η συν αυτώ έχει αγωνία για το πού θα καταλήξουν τα λεφτά του καθεστώτος Μαδούρο. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες στηρίζουν τον Γκουαιδό και ο κ. Τσίπρας πηγαίνει από την άλλη πλευρά. Όταν θα ανατραπεί το καθεστώς είμαι βέβαιος ότι θα διερευνηθούν οι σχέσεις υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μαδούρο, όλα θα έρθουν στο φως".

Σε σχέση με την πρόσκληση του κ. Τσίπρα στον κ. Μητσοτάκη για ντιμπέιτ είπε: "Ο κ. Τσίπρας μέχρι πρόσφατα έλεγε ότι πεδίο δόξης λαμπρό γι αυτόν είναι το ελληνικό κοινοβούλιο. Τον σέρνει ο Κυρ, Μητσοτάκης στη Βουλή να απολογηθεί για τον Π. Πολάκη. Όταν έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών όσα ντιμπέιτ θέλει".

Μιλώντας για την τραγωδία στο Μάτι ο κ. Κικίλιας ανέφερε:

"Έπεσε η κουρτίνα και αποκαλύφθηκαν όλα. Έχουμε έναν πρωθυπουργό ψεύτη που έκανε σόου ενώ γνώριζε ότι υπήρχαν νεκροί στο Μάτι. Ο τότε υπεύθυνος για την επιχείρηση είναι σήμερα αρχηγός της πυροσβεστικής. Ο κ. Τσίπρας πίνει τσίπουρα με αυτούς με τους οποίους ήταν στο συντονιστικό. Ήδη η Δικαιοσύνη διερευνά την υπόθεση. Αν κρίνουμε ότι πρέπει και η Βουλή να διερευνήσει την υπόθεση, θα το κάνουμε".

Κατά τον κ. Κικίλια, "ο κ. Τσίπρας θα υποσχεθεί τα πάντα για να πάρει ψηφαλάκια. Ο,τι θέλετε θα υποσχεθεί. Ο,τι είναι φιλολαϊκό και ό,τι μπορεί να αντέξει η ελληνική οικονομία θα το κρατήσουμε. Βάζουμε πλάτη στον Τσίπρα με την τροπολογία για το αφορολόγητο για να διαπραγματευτεί με τους εταίρους την ακύρωση της μείωσης, αλλά δεν το κάνει".

SHARE: