ΚΙΝΑΛ για συνέντευξη Μητσοτάκη: "Πολύ αργά για μεταμεσονύχτιες υποσχέσεις"

Κίνημα Αλλαγής.
Κίνημα Αλλαγής. EUROKINISSI

Τη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στον Νίκο Χατζηνικολάου επέκρινε με ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ, κάνοντας λόγο για "τραυματισμένη αξιοπιστία", η οποία "δεν διασώζεται με μεταμεσονύχτιες υποσχέσεις". Τι μέτρα προτείνει.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

"Η τραυματισμένη αξιοπιστία του κ. Μητσοτάκη δεν διασώζεται με μεταμεσονύχτιες υποσχέσεις", αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής στο σχόλιό του και σημειώνει πως στο μέτωπο της πανδημίας, οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Προσθέτει ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα βρίσκεται ακόμη κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και η δημόσια υγεία παραμένει χαμηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι "τα επαναλαμβανόμενα λάθη, η αδράνεια και οι καθυστερήσεις δεν αναχαιτίζουν το κύμα ακρίβειας και εξανεμίζουν το πραγματικό εισόδημα".

Υπογραμμίζει δε πως "αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να είναι χρήσιμος, ιδού μερικά "συγκεκριμένα" μέτρα:

- Περισσότερα σημεία για δωρεάν τεστ για τους πολίτες ώστε να γίνεται γρήγορη ιχνηλάτηση και να αποφεύγεται η ταλαιπωρία.

- Ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με μόνιμο προσωπικό.

- Μείωση των φόρων σε βασικά είδη διατροφής και καύσιμα.

- Γενναία και άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού.

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει στο δρόμο της ευθύνης και της αξιοπιστίας, που οδηγεί σε μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network