ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε στη Νέα Σμύρνη ο Νίκος Ανδρουλάκης – “Γιορτή της αναγέννησης”

ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε στη Νέα Σμύρνη ο Νίκος Ανδρουλάκης – “Γιορτή της αναγέννησης”
Ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στην εσωκομματική ψηφοφορία του Κινήματος Αλλαγής για την ονομασία της παράταξης. Οι δηλώσεις του από την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Το εκλογικό του δικαίωμα του δικαίωμα στην εσωκομματική ψηφοφορία του Κινήματος Αλλαγής, άσκησε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης ψήφισε στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Γαλαξίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής (08/05).

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνομίλησε με μέλη του κόμματος, που συρρέουν στις κάλπες, ενώ στις δηλώσεις του έκανε λόγο για “γιορτή της αναγέννησης”.

Ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη

“Καλώ κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης.

Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που έδωσαν τον αγώνα σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημά μας.

Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα”.

Η διαδικασία, όπου τα μέλη της παράταξης καλούνται να επιλέξουν το όνομά της ανάμεσα στο ισχύον “Κίνημα Αλλαγής” ή το “ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής”, με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο, συνεχίζεται.

Ταυτόχρονα τα μέλη ψηφίζουν για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 το πρωί της Κυριακής (08/05) στα συνολικά 600 εκλογικά τμήματα της χώρας και μέχρι τις 11:00 είχαν ψηφίσει 12.500 μέλη.

Ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου

Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου έχουν τα περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ. Οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη μπορούν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.

Βασική επιδίωξη είναι να προσέλθουν μαζικά τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, γεγονός που θα επιβεβαιώσει –όπως επισημαίνεται- ότι η δυναμική που καταγράφει τον τελευταίο καιρό, είναι σταθερή και δυναμική ώστε στις κάλπες των εθνικών εκλογών να καταστεί ισχυρός παράγοντας των μετεκλογικών πολιτικών συσχετισμών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα