ΚΙΝΑΛ: Ζητά σύγκλιση των επιτροπών της Βουλής για τα εκκρεμή ζητήματα αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής

ΚΙΝΑΛ: Ζητά σύγκλιση των επιτροπών της Βουλής για τα εκκρεμή ζητήματα αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής
ΚΙΝΑΛ Eurokinissi

Οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που συμμετέχουν στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής ζητούν από τον Ν. Βούτση την σύγκλιση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής, όπως και να κληθούν στην συνεδρίαση οι επιτροπές κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών.

Την σύγκλιση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής για να συζητηθούν τα εκκρεμή ζητήματα αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής ζητούν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που συμμετέχουν στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής ζητούν ακόμα να κληθούν στην συνεδρίαση οι επιτροπές κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, ενώ δηλώνουν ότι προτίθενται να απευθυνθούν και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για να συνυπογράψουν το αίτημά τους.

Οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ απαριθμούν τα άλυτα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής και συγκεκριμένα: «την έκδοση αδειών επισκευής, την αποκομιδή του αμιάντου, τις κατεδαφίσεις ακατάλληλων οικημάτων, την αξιοποίηση του Ειδικού Λογαριασμού για τους πυρόπληκτους, το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο, την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής και τη χρηματοδότηση των ΟΤΑ για έργα πρόληψης από τις πυρκαγιές».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα