ΚΚΕ: Στο κενό το σχέδιο όσων ενοχλήθηκαν από τη δικαστική απόφαση

Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο της Αθήνας.
Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο της Αθήνας. EUROKINISSI

"Το σχέδιο όσων ενοχλήθηκαν από το αποτέλεσμα της δικαστικής απόφασης και από τη μεγαλειώδη διαδήλωση, έπεσε στο κενό" αναφέρει το ΚΚΕ σχολιάζονταςν την επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές.

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του, χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές, που από το πρωί κατέκλυσαν τους δρόμους γύρω από το Εφετείο, εκφράζοντας τη λαϊκή απαίτηση "οι ναζί στη φυλακή".

«Ωστόσο, για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες του γνωστού κι επαναλαμβανόμενου σκηνικού, με τα ΜΑΤ να επιτίθενται με δακρυγόνα κι αύρες, σε αυτή τη μεγαλειώδη λαϊκή διαδήλωση, με προφανή σκοπό να την διαλύσουν. Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο έχουν τεράστιες ευθύνες. Καμία δικαιολογία και κανένα άλλοθι από τη δράση μιας ολιγάριθμης προβοκατόρικης ομάδας δεν μπορεί να κρύψει αυτό που είδε όλος ο κόσμος κι έζησαν οι χιλιάδες διαδηλωτές» επισημαίνει στη συνέχεια το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

«Σε πείσμα όσων ενοχλήθηκαν από το αποτέλεσμα της δικαστικής απόφασης και από τη μεγαλειώδη διαδήλωση, αυτό το σχέδιο έπεσε στο κενό, η συγκέντρωση συνεχίστηκε και οι χιλιάδες διαδηλωτές πορεύτηκαν μεταφέροντας μήνυμα αισιοδοξίας και ανάτασης σε όλη την Αθήνα» καταλήγει το ΚΚΕ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: K.K.E, Δίκη Χρυσής Αυγής
SHARE: