Κλέωνας Γρηγοριάδης: Έβγαλε το πουκάμισό του την ώρα που μιλούσε η Μαρία Απατζίδη στη Βουλή

Κλέωνας Γρηγοριάδης: Έβγαλε το πουκάμισό του την ώρα που μιλούσε η Μαρία Απατζίδη στη Βουλή

Μια αμήχανη στιγμή είχαν η Μαρία Απατζίδη και ο Κλέων Γρηγοριάδης του ΜέΡΑ25, κατά τη διάρκεια τηλεσύνδεσης στη Συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης.

Μπορεί οι θέσεις του ΜέΡΑ25 να μην ακούγονται ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα στα “μεγάλα” μέσα ενημέρωσης, και παρά το γεγονός πως το κόμμα έχει ανοίξει “μέτωπο” με τις διαπλοκές μεγάλων επιχειρηματιών, ωστόσο ένα on camera ευτράπελο στο οποίο εμπλέκεται ο Κλέωνας Γρηγοριάδης και η Μαρία Απατζίδη, βρήκε τον δικό του “χώρο”.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως πρόκειται για ένα ευτράπελο που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάθε μέρα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης που πραγματοποιείο με τηλεσύνδεση μέσω Webex, η βουλεύτρια Μαρία Απατζίδη εξέθετε τις απόψεις της, ως ειδική αγορήτρια του ΜέΡΑ25, μιλώντας από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

Σε μία στιγμή και ενώ η κ. Απατζίδη μιλούσε, εμφανίστηκε πίσω της ο κ. Γρηγοριάδης, ο οποίος μάλλον δεν κατάλαβε πως η συνάδελφός του βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση, και άρχισε να αλλάζει πουκάμισο.

Αν και η κ. Απατζίδη αντιλήφθηκε την παρουσία του, συνέχισε να μιλά, ωστόσο, όταν συνειδητοποίησε πως ο κ. Γρηγοριάδης βγάζει το πουκάμισό του, έκρυψε με το χέρι της την φιγούρα του και διέκοψε τη σύνδεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα