Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική για την πορεία της μεταλλευτικής δραστηριότητας

Κίνημα Αλλαγής.
Κίνημα Αλλαγής. EUROKINISSI

Στον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής βρέθηκε κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ ώστε να ενημερωθεί σχετικά με το φλέγον ζήτημα της πορείας της μεταλλευτικής δραστηριότητας.

Κλιμάκιο της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποτελούμενο από το Βουλευτή Χαλκιδικής και Υπεύθυνο του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων Απόστολο Πάνα και το Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνο του Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Αρβανιτίδη, προχώρησε σε σειρά συναντήσεων στο Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή τους σχετικά με το φλέγον ζήτημα της πορείας της μεταλλευτικής δραστηριότητας.

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο των Βουλευτών πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας "Ελληνικός Χρυσός" με στελέχη της εταιρίας, όπου ενημερώθηκαν για την πορεία του επενδυτικού σχεδίου, ενώ παράλληλα έθεσαν περιβαλλοντολογικά και εργασιακά ζητήματα, τα οποία απασχολούν την τοπική κοινωνία, ζητώντας συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα για την πορεία του έργου και την υλοποίηση της σύμβασης, που ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή.

ADVERTISING
Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική
Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική


Αμέσως μετά ακολούθησε συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων των Μεταλλείων Χαλκιδικής, οι οποίοι συνεχίζουν αδιάκοπα να διεκδικούν τα εργασιακά τους δικαιώματα με κύριο αίτημα τη διατήρηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική
Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική


Τέλος, στο Πολιτιστικό κέντρο Ιερισσού με τη παρουσία του Δήμαρχου Αριστοτέλη και των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, όπως επίσης και του Τοπικού Συμβούλιου της Ιερισσού, πραγματοποιήθηκε μια ολοκληρωμένη συζήτηση γύρω από το θέμα της μεταλλευτικής δραστηριότητας με σκοπό να ακουστούν και να καταγραφούν όλες οι απόψεις επί του θέματος.

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική
Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network