ΚΝΕ κατά Σαμαρά γιατί αποκάλεσε τον Τσίπρα ‘πρώην κνίτη’

ΚΝΕ κατά Σαμαρά γιατί αποκάλεσε τον Τσίπρα ‘πρώην κνίτη’
ΑΘΗΝΑ-Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ 39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Η νεολαία του ΚΚΕ αντέδρασε στο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού στους Financial Times, θεωρώντας ως επίθεση στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ το χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού ως "πρώην κνίτη"

Την έντονη αντίδραση της ΚΝΕ προκάλεσε το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στους Financial Times και ειδικότερα η αναφορά του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως “πρώην κνίτη”.

Η νεολαία του ΚΚΕ ειδικότερα αναφέρει σε ανακοίνωση της:

“Ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να γίνει αρεστός στους “ευρωατλαντικούς” εταίρους φτάνει σε σημείο να αποδίδει ως βασικό χαρακτηριστικό του Τσίπρα την ιδιότητά του «πρώην ΚΝίτη». Αυτό είναι φυσιολογικό αφού, όπως φαίνεται, η επίθεση στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ είναι αναγκαίο συνοδευτικό με τα διαπιστευτήρια σ’ όλους αυτούς. Επί του συγκεκριμένου, ωστόσο, “ρίχνει στο γάμο του καραγκιόζη”, αφού αναφέρεται στον Τσίπρα, που έχει αναδειχθεί στον πιο καλό μαθητή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας, παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα της ΝΔ. Με αυτόν τον τρόπο προσδίδει στον Τσίπρα χαρακτηριστικά που δεν έχει, καθώς αυτό που έχει σημασία δεν είναι η ιδιότητα του «πρώην», αλλά του «νυν».”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα