ΚΟ των ΑΝΕΛ: Καμμένος σε Παπαχριστόπουλο – “Διορία μέχρι αύριο ή διαγραφή”

ΚΟ των ΑΝΕΛ: Καμμένος σε Παπαχριστόπουλο – “Διορία μέχρι αύριο ή διαγραφή”
Ο Πάνος Καμμένος και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος Eurokinissi

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ άπαντες αναμένουν την απόφαση του Θανάση Παπαχριστόπουλου για το αν θα παραιτηθεί ή όχι.

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου και έληξε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε διορία στον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του μέχρι αύριο ή θα διαγραφεί.

Μάλιστα μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι αν μέχρι αύριο το πρωί και πριν από την έναρξη της συζήτησης για την «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού» για την προσχώρηση της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ, θα διαγραφεί από την ΚΟ, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να δηλώνει ότι προτίθεται να παραιτηθεί αμέσως μετά την ψηφοφορία.

Στη συνεδρίαση μετείχαν η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Αριστείδης Φωκάς, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Κώστας Ζουράρις, ο Κώστας Κατσίκης, ενώ παρευρίσκονται ο Νίκος Μαυραγάνης και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εισήλθε στη συνεδρίαση χωρίς να ανταλλάξει καλημέρα αλλά και ούτε ένα βλέμμα με τον Πάνο Καμμένο, ενώ κάθισε μόνος του απέναντι από τους υπόλοιπους βουλευτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα