Κωδικός “Γκρεμίστε τη Γέφυρα” από τη Χαριλάου Τρικούπη

Κωδικός “Γκρεμίστε τη Γέφυρα” από τη Χαριλάου Τρικούπη
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Σφοδρή επίθεση του Κινήματος Αλλαγής σε όσα στελέχη του κόμματος οδεύουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ολοκληρωτικός πόλεμος της Φώφης με τον Τσίπρα. Ψηφίζουν την Κυριακή για τους αντιπροσώπους στο Συνέδριο τα μέλη του ΚΙΝΑΛ. Στόχος να προσέλθουν στην κάλπη 50.000 από τις 210.264 που ψήφισαν για την εκλογή ηγεσίας.

Κωδικός … «Γκρεμίστε τη Γέφυρα» από τη Χαριλάου Τρικούπη, που κλιμακώνει τον πόλεμο με τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη δημιουργία του προοδευτικού πόλου και τον διεμβολισμό του Κινήματος Αλλαγής από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ αναμένεται να κλιμακώσει τις πολιτικές και προσωπικές επιθέσεις στα στελέχη που αποχωρούν από το κόμμα, σε μια προσπάθεια να αποτραπούν και νέες μελλοντικές αποχωρήσεις ιδίως σε κατώτερα στελέχη. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να δοθούν στη δημοσιότητα και στοιχεία «εξαγοράς» -όπως υποστηρίζουν- από το κυβερνών κόμμα. Η μάχη για την αντιμετώπιση του διεμβολισμού του ΚΙΝΑΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ίσως η βασική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη, που περιμένει τις υπογραφές και τις παρουσίες στη σημερινή εκδήλωση της «Γέφυρας» για να συγκεκριμενοποιήσει τις αντιδράσεις της.

Η Φώφη Γεννηματά μιλάει σήμερα στην Θεσσαλονίκη με θέμα «Η Μακεδονία στο επίκεντρο» σε μια προσπάθεια να έχει οφέλη το Κίνημα Αλλαγής στη Βόρειο Ελλάδα από την στάση που κράτησε στη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Φώφη Γεννηματά προγραμματίζει ομιλία την Παρασκευή και στην Κρήτη, με στόχο τους παλαιούς «πράσινους» ψηφοφόρους που έχουν μετακινηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η αντιπαράθεσή της με τον Αλέξη Τσίπρα αποκτά καθημερινά όλο και οξύτερα πολιτικά και προσωπικά χαρακτηριστικά.

Το Κίνημα Αλλαγής, πάντως, ετοιμάζεται για το Συνέδριό του που θα πραγματοποιηθεί 28-31 Μαρτίου. Την Κυριακή τα μέλη του κόμματος ψηφίζουν για τους αντιπροσώπους για το Συνέδριο και η Χαριλάου Τρικούπη θα είναι ευχαριστημένη με την προσέλευση στις κάλπες 50.000 μελών.

Υπενθυμίζεται ότι για την εκλογή της Φώφης Γεννηματά είχαν ψηφίσει 210.264 μέλη και φίλοι, ενώ σήμερα- για τους συνέδρους ψηφίζουν μόνο μέλη- τα μέλη του κόμματος ανέρχονται περίπου σε 120.000.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα