Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο Πάρης Κουκουλόπουλος

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο Πάρης Κουκουλόπουλος

Γιατί δεν δέχθηκε τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Η μετακίνηση στελεχών  του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό σχήμα, προκάλεσε ανακατατάξεις στο κόμμα.

Έτσι, πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής τοποθετείται ο Γ. Δριβελέγκας, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο Τ. Ρήγας και πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Π. Κουκουλόπουλος.

Ανάλογα με τις ανάγκες του κοινοβουλευτικού έργου θα αναλαμβάνει κατά περίπτωση χρέη δεύτερου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου διαφορετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Αρχικά η θέση του αντιπροέδρου της Βουλής προτάθηκε στον Δημήτρη Κρεμαστινό, ο οποίος όμως  δεν δέχθηκε, προτιμώντας τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων .

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου γνωστοποιεί ότι ευχαρίστησε  τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρότασή του να αναλάβει θέση αντιπροέδρου της Βουλής, δηλώνει όμως ότι προτιμά τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, «με τη δυνατότητα από πλευράς ΠΑΣΟΚ να είναι επικεφαλής του Tομέα Yγείας και των θεμάτων της Aνωτάτης Παιδείας».

Ο κ. Κρεμαστινός δηλώνει επίσης πως θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά πιστεύει ότι από τις συγκεκριμένες θέσεις θα είναι περισσότερο χρήσιμος.

SHARE:

24Media Network