Κόντρα Κεδίκογλου - ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ για το ξύλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Mε τους επικεφαλής της Τρόικας Πολ Τόμσεν, Μπομπ Τράα και Ματθιας Μόρς συναντήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στη φωτογραφία ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος κεδίκογλου κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος της συνάντησης.(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Mε τους επικεφαλής της Τρόικας Πολ Τόμσεν, Μπομπ Τράα και Ματθιας Μόρς συναντήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στη φωτογραφία ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος κεδίκογλου κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος της συνάντησης.(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι αναφέρουν σε επίσημες δηλώσεις τους Σίμος Κεδίκογλου και ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής

Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ενώ βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν τόσο ο Σίμος Κεδίκογλου, όσο και το ΠΑΣΟΚ. "Στον ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν να αγνοούν τις αναλυτικές αναφορές των Μέσων Ενημέρωσης και τις καταγγελίες των θυμάτων από τις βιαιοπραγίες βουλευτών του", αναφέρει σε νέα δήλωση του ο Σίμος Κεδίκογλου.

"Δεν προκαλεί έκπληξη. Στον ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν να θάβουν την πραγματικότητα όταν δεν τους βολεύει…", πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστηρίξει με ανακοίνωσή του ότι "για άλλη μία φορά ο κ. Κεδίκογλου ελεεινολογεί και ψεύδεται. Το δρόμο της λάσπης και της βρώμικης προπαγάνδας, θα τον περπατήσει μόνος του. Καλό Σαββατοκύριακο κύριε Κεδίκογλου" σχολιάζοντας δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου με την οποία ζητούσε από το ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκη των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Είχε προηγηθεί δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου με την οποια ζητούσε από τον ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκη των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ.Κεδίκογλου, επισήμαινε ότι, "στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια αρκετό να απειλούν με βία και ασκούν πλέον οι ίδιοι βία εις βάρος δημοκρατικά εκλεγμένων αντιπροσώπων. Επιτέλους ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει θέση και να καταδικάσει κάθε πρακτική βίας. Αλλιώς θα επιβεβαιώσει ότι λειτουργούν κατ΄ εντολή του".

Για πολιτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ

"Τα όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής αποτελούν ένα ακόμη βήμα στον πολιτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ" υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, "οι βουλευτές του Δ. Τσουκαλάς και Στ. Παναγούλης (γνωστός και από άλλες χυδαιότητες), επιχείρησαν με τραμπουκικές συμπεριφορές να διαλύσουν βίαια τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία είχε ως αντικείμενο την περιβαλλοντική μελέτη (και μόνο) για την αδειοδότηση του σχεδίου ανάπλασης του ακινήτου του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης.

Η καταδίκη των τραμπουκικών ενεργειών, των χυδαίων απειλών και των ύβρεών τους κατά του Περιφερειάρχη Γ. Σγουρού είναι απόλυτη και σαφής. Και αυτό πρέπει να γίνει από όλους".

Με την ίδια ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσουν "το πώς συμβιβάζονται οι δήθεν περιβαλλοντικές τους ανησυχίες, με την παρουσία μεταξύ των υποστηρικτών τους, από την μια εκπροσώπων μεγαλοσυμφερόντων της περιοχής και από την άλλη των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας/Βουλιαγμένης".

Καταλήγει, δε, η σχετική ανακοίνωση: "Αλλά όταν κάποιοι αγωνιούν και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τόπου και την δημιουργία θέσεων εργασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί σε κάθε πράξη καταστροφής και διάλυσης, προσδεδεμένος με κάθε λογής μεγάλα συμφέροντα. Φαίνεται πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν επιτέλους να υλοποιούν τις εντολές του κ. Τσίπρα για την απομάκρυνση των επενδυτών".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βιντεο: Ξύλο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Δ. Τσουκαλάς: "Δεν φτάνει που ξεπουλάνε τα πάντα, μας δέρνουν κιόλας"

SHARE:

24Media Network