Κορονοϊός: Αναμένεται δημόσια παρέμβαση Μητσοτάκη

Κορονοϊός: Αναμένεται δημόσια παρέμβαση Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει τη δική του έκκληση για εγρήγορση στη μάχη με τον κορονοϊό.

Την προσωπική σφραγίδα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα αποκτήσουν όπως όλα δείχνουν σήμερα οι προειδοποιήσεις που απεύθυναν την Τρίτη, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς, για τα ανησυχητικά φαινόμενα σχετικά με την πανδημία.

Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ενημέρωση που έχει καθοριστεί  με την επιτροπή που εποπτεύει την πορεία του Covid 19 στην οποία μετέχει τόσο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας όσο και ο επικεφαλής της ειδικής επιτροπής για την αντιμετώπιση της νόσου. 

Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενστερνιστεί τα όσα αναφέρθηκαν στην συνέντευξη τύπου της Τρίτης (04/08) από τους Σ.Τσιόδρα και Ν.Χαρδαλιά και να απευθύνει την δική του αντίστοιχη έκκληση. Να σημειωθεί ότι η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή. Ως εκ τούτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει δύο ακόμη συναντήσεις ενημέρωσης με τους αρμόδιους.

Είναι σαφές ότι η εξέλιξη της πανδημίας τις επόμενες εβδομάδες αποτελεί τον βασικό θέμα στο οποίο εστιάζεται το ενδιαφέρον της κυβέρνησης, αφού πολλά θα κριθούν στο πεδίο της έγκαιρης και αποτελεσματικής λήψης μέτρων για ανάσχεση της ανησυχητικής εικόνας που καταγράφεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα