Κούλογλου: Η Γεννηματά μετατρέπει το ΚΙΝΑΛ σε συνιστώσα της ΝΔ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου EUROKINISSI

Για τις διεργασίες υπέρ των προοδευτικών συγκλίσεων ανέφερε ότι: "Η λογική ΣΥΡΙΖΑ plus θα ήταν αλαζονική και εγωιστική. Πρέπει να γίνει μια προγραμματική συμφωνία"

"Η κα Γεννηματά μετατρέπει το ΚΙΝΑΛ σε συνιστώσα της ΝΔ για να καταλάβει ένα τμήμα της εξουσίας" υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Και πρόσθεσε: "Είναι προφανές ότι υπάρχει μυστική συμφωνία ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για τη μετεκλογική συνεργασία".

Για τις διεργασίες υπέρ των προοδευτικών συγκλίσεων ανέφερε ότι: "Η λογική ΣΥΡΙΖΑ plus θα ήταν αλαζονική και εγωιστική. Πρέπει να γίνει μια προγραμματική συμφωνία. Πρέπει να αντιμετωπιστεί η λαίλαπα της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο επιστροφής μιας ρεβανσιστικής δεξιάς που θέλει να εφαρμόσει νεοφιλελεύθερη πολιτική τύπου Πινοσέτ. Η ΝΔ δεν έχει πάρει απόσταση από τις δηλώσεις του Γ. Κύρτσου υπέρ του Ορμπαν ούτε έχει στηρίξει τον Γιούνκερ στη σύγκρουσή του με τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας".

 "Η εβδομάδα Πολάκη που πέρασε -συνέχισε- έκανε κακό στην κυβέρνηση με ευθύνη και του κ. Πολάκη. Εχει κάνει δουλειά στο υπ. Υγείας και πολλές φορές αδικεί τον εαυτό του".

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network