Κουμουτσάκος για δήλωση Αποστολάκη: Όταν υπάρχει απειλή για έδαφος, δεν υπάρχει εναλλακτική

Κουμουτσάκος για δήλωση Αποστολάκη: Όταν υπάρχει απειλή για έδαφος, δεν υπάρχει εναλλακτική
O τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος Eurokinissi

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κουμουτσάκος, στήριξε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, μετά τη δήλωσή του περί ισοπέδωσης βραχονησίδας , εάν ανέβουν οι Τούρκοι.

Καταδικάζω απερίφραστα τις απειλές εναντίον του Νίκου Κοτζιά. Το κλίμα είναι νοσηρό. Η κολτούρα αυτής της μορφής πολιτικής σύγκρουσης προκλήθηκε από τη διαβόητη δήλωση του πρωθυπουργού “ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν”, είπε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6.

Την ευθύνη για τον εκτροχιασμό του δημόσιου διαλόγου την έχει η κυβέρνηση. Δεν υιοθετώ ό,τι λέγεται από τη ΝΔ στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση. Εγώ είμαι μετριοπαθής και εργάζομαι για την εθνική ενότητα. Ναι στην πολιτική σύγκρουση, ναι στα ισχυρά επιχειρήματα, όχι στις ακρότητες και τους εξτρεμισμούς. Αν μπούμε σε λογική αναζήτησης προδοτών θα καταστρέψουμε τη χώρα για μια ακόμη φορά. Οφείλουμε να κάνουμε σκληρή κριτική αλλά όχι με κατηγορίες για προδοσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε με τις κατηγορίες για γεμανοτσολιάδες κοκ

Ο Γ. Κουμουτσάκος στήριξε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ λέγοντας ότι όταν υπάρχει απειλή για έδαφος, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, πρέπει να αντιδράσεις με όλα τα μέσα που διαθέτεις, προσθέτοντας ότι αν τέτοιες δηλώσεις επαναλαμβάνονται δείχνεις αδυναμία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα