Κουτρουμάνης: “Ημουν όμηρος στην υπόθεση Novartis για 15 μήνες”

Κουτρουμάνης: “Ημουν όμηρος στην υπόθεση Novartis για 15 μήνες”
Ο Γιώργος Κουτρουμάνης Eurokinissi

Δικαιωμένος για το γεγονός ότι μπήκε στο αρχείο το κομμάτι της υπόθεσης της Novartis που τον αφορούσε δήλωσε ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

Για τη Novartis μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 ο Γιώργος Κουτρουμάνης ο οποίος ήταν ανάμεσα στους 10 εμπλεκόμενους πολιτικούς και η υπόθεση που αφορά τον ίδιο μπήκε στο αρχείο .

“Δικαιώνομαι από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Αλλά είμαι όμηρος εδώ και 15 μήνες γιατί η κυβέρνηση μας τσουβάλιασε όλους σε μια δικογραφία, μιλώντας για το μεγαλύτερο σκάνδαλο και στοχοποιώντας τα 10 πρόσωπα που ήταν στη δικογραφία” είπε χαρακτηριστικά.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων παρότι έκανε λόγο για υπαρκτό σκάνδαλο. “Ας ερευνήσουν τα πάντα αλλά με τον τρόπο που έχει και αποτέλεσμα” υπογράμμισε και σημείωσε ότι προστατευόμενοι μάρτυρες όταν όλοι τους ξέρουν δεν υπάρχουν.

“Η ένστασή μου ήταν να έρθουν μέσω της προστασίας που έχουν να μιλήσουν αλλά να υπάρξει και αντίλογος. Δεν γίνεται να καταθέτουν και μετά να αλλάζουν τις καταθέσεις τους” τόνισε.

“Και οι βουλευτές και οι υπουργοί πρέπει να δικάζονται από τον φυσικό δικαστή” ανέφερε και χαρακτήρισε διασυρμό την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για το νόμο Κατρούγκαλου σχολίασε ότι πρέπει να αλλάξει. Συγκεκριμένα ζήτησε να αλλάξει η σχέση εισφορών και παροχών, δηλαδή η ανταποδοτικότητα, ο νόμος για τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών αλλά και να υπάρξει ένα καλύτερο σχέδιο για τον ΕΦΚΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα