Κουτσούμπας: Όχι σε συμπόρευση με το ΣΥΡΙΖΑ

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, ενάντια στο  πολυ-νομοσχέδιο «σκούπα» που κατατέθηκε στην Βουλή. 
(EUROKINISSI)
Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, ενάντια στο πολυ-νομοσχέδιο «σκούπα» που κατατέθηκε στην Βουλή. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας απορρίπτει και δη κατηγορηματικά την πρόταση για συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ "εξελίσσεται σε νέο ΠΑΣΟΚ, κληρονομεί τα κουσούρια του και αποκτά και δικά του". Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Επιπλέον, ο κ. Κουτσούμπας, απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συμπόρευση των δύο παρατάξεων.

Μάλιστα απευθύνθηκε προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον και ρώτησε "τι θα κάνει με όλους τους αντιλαϊκούς νόμους που έχουν ψηφιστεί εκτός Μνημονίων, πριν και μετά", ενώ συγχρόνως τον κάλεσε να εκφράσει τη θέση του για τη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ υπογράμμισε την πεποίθησή του ότι "ο κατήφορος της χώρας δε θα σταματήσει με εκλογικές συμπράξεις κομμάτων", αλλά με "συνεργασίες που θα προέρχονται από τους εργαζόμενους και θα αλλάξουν τη ζωή των Ελλήνων".

SHARE:

24Media Network