Κρεμαστινός: Αδιανόητο να ισχύουν οι κατηγορίες σε βάρος του Σημίτη

Κρεμαστινός: Αδιανόητο να ισχύουν οι κατηγορίες σε βάρος του Σημίτη
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός Eurokinissi

"Τα δημοσιεύματα από μόνα τους δεν είναι δυνατόν να αποτελούν αποδείξεις κατά του κάθε πρωθυπουργού" δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου.

«Είναι αδιανόητο ο Κώστας Σημίτης να είναι ο ίδιος υπεύθυνος για ό,τι τον κατηγορούν. Τα δημοσιεύματα από μόνα τους δεν είναι δυνατόν να αποτελούν αποδείξεις κατά του κάθε πρωθυπουργού» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Σκληρό Ροκ χ 2” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου

Σχετικά με την ευχή που έκανε στον News 24/7 στους 88,6 ο Δ. Παπαδημούλης το Κίνημα Αλλαγής να ακολουθήσει την τάση που υπάρχει στη Σοσια-Δημοκρατία ευρωπαϊκά, ο κ. Κρεμαστινός είπε: «Η κα. Γεννηματά έχει πει ότι δεν είναι δεδομένη για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση δικομματική όποιο κι αν είναι το πρώτο κόμμα»

Εκτίμησε ότι παρά την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι βέβαιο. Εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν πρέπει να συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα, όποιο κι αν είναι αυτό, χωρίς να γίνουν αποδεκτές οι αρχές του και ό,τι οποιαδήποτε συνεργασία θα έπρεπε να εγκριθεί από το κόμμα ακόμη και από τη βάση του.

«Για να πάμε σε δεύτερες κάλπες, θα πρέπει να μην γίνουν αποδεκτές οι θέσεις μας» είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα