Κυμπουρόπουλος: “Να γίνει σεβαστή η διαφορετικότητα στην ΕΕ – Και εγώ διαφορετικός είμαι”

Κυμπουρόπουλος: “Να γίνει σεβαστή η διαφορετικότητα στην ΕΕ – Και εγώ διαφορετικός είμαι”
Στέλιος Κυμπουρόπουλος

«Δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις για να έχεις δυνατή φωνή» σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ και ανέφερε ότι ένα ακόμα διακύβευμα της κάλπης είναι η συμμετοχή των νέων ανθρώπων.

«Το διακύβευμα σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι ότι πρέπει να σταματήσει ο λαϊκισμός και να έρθει πιο κοντά στον άνθρωπο η πολιτική και να σταματήσουν οι φρούδες ελπίδες» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6  και στην εκπομπή «Πρωινό Τανγκό» με τους Αντώνη Φουρλή και Στέλλα Γκαντώνα ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις για να έχεις δυνατή φωνή» σχολίασε και ανέφερε ότι ένα ακόμα διακύβευμα της κάλπης είναι η συμμετοχή των νέων ανθρώπων.

«Θα είμαι πάντα γιατρός» δήλωσε ενόψει της εκλογικής μάχης που θα δώσει. Τόνισε την ανάγκη ενός τουρισμού για όλους, όπως για άτομα με αναπηρία και για μητέρες για καροτσάκια. «Έγινε μία πρόσκληση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εγώ την αποδέχθηκα» συνέχισε.

Σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινείται στην κεντροδεξιά καθώς και ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να φοβάται ούτε να είναι πολεμοχαρής. Πρέπει να γίνει σεβαστεί η διαφορετικότητα στην ΕΕ «Και εγώ διαφορετικός είμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα πλεονάσματα και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία επί του θέματος καθώς οι διαφορές στην πολιτική των δύο κομμάτων είναι μεγάλες. Αντιθέτως εκτίμησε ότι είναι εφικτή μια συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ και ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία ενώ “βλέπει” τετραπλές κάλπες τον Μάιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα