Κυρανάκης: Δεν έχουν λόγο ΔΝΤ- Σόιμπλε στη στάση της ΝΔ

1st Press Briefing at new New Democracy Party Headquarters, in Athens, on Aug. 24, 2016 /         ,  24 , 2016
1st Press Briefing at new New Democracy Party Headquarters, in Athens, on Aug. 24, 2016 / , 24 , 2016 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι ή ΝΔ θα καταψηφίσει τα μέτρα και χαρακτήρισε fake news τις δηλώσεις Τσίπρα περί ανάπτυξης

Στη στάση της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση πίεσης από το εξωτερικό αναφέρθηκε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ FM" ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

"Εμείς λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό. Δεν έχει λόγο ούτε το ΔΝΤ, ούτε ο κ. Σόιμπλε για τη στάση που θα κρατήσει η αντιπολίτευση", ξεκαθάρισε ο κ. Κυρανάκης.

Ο προϋπολογισμός του 2017 έχει βασιστεί στην πρόβλεψη που με στόμφο έκανε ο κ. Τσίπρας για 2,7% ανάπτυξη. Με τόσο μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, με εκροές καταθέσεων από τις τράπεζες και με τέτοια αύξηση της ανεργίας αυτός ο στόχος είναι παντελώς ανέφικτος. Αυτό σημαίνει ότι και το 2018 η κυβέρνηση θα φέρει νέα μέτρα. Το "η ανάπτυξη ήρθε" του κ. Τσίπρα είναι "fake news", είναι ψευδείς ειδήσεις", δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

"Η κυβέρνηση επιλέγει να φορτώσει ξανά το βάρος στους αδύναμους, προκειμένου να κρατήσει άθικτο ένα συνδικαλιστικό νόμο και να δώσει προνόμια στους συνδικαλιστές. Εκείνοι που δήθεν έθεταν "κόκκινες γραμμές" για νέα περικοπή συντάξεων και νέα μείωση του αφορολόγητου, είναι οι ίδιοι που τελικά θα τα ψηφίσουν", τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network