Κυρίτσης στο Ραδιόφωνο 24/7: Λύση για το χρέος αλλιώς δεν έχει μέτρα

Ο Γιώργος Κυρίτσης
Ο Γιώργος Κυρίτσης EUROKINISSI

"Στην περίπτωση που οι Ευρωπαίοι εταίροι ολοκληρώσουν το κλείσιμο της αξιολόγησης χωρίς μέτρα για το ελληνικό χρέος, τότε η Κυβέρνηση θα πρέπει να μην εφαρμόσει τα μέτρα που νομοθετήθηκαν ως προϋπόθεση για λύση στο θέμα του χρέους", τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, στο Ραδιόφωνο 24/7

Να άρει την ισχύ των πρόσφατων μέτρων που νομοθέτησε η Βουλή αν οι εταίροι δε δώσουν λύση για το χρέος όπως είχαν δεσμευτεί κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, που μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή LIVE-NEWS ΣΤΙΣ 2 με τον Δημήτρη Χατζηνικόλα.

Ο κ. Κυρίτσης ανέφερε ότι στην περίπτωση που οι Ευρωπαίοι εταίροι ολοκληρώσουν το κλείσιμο της αξιολόγησης και προχωρήσουν στην εκταμίευση της δόσης χωρίς όμως μέτρα για το ελληνικό χρέος, τότε η Κυβέρνηση θα πρέπει να μην εφαρμόσει τα μέτρα που νομοθετήθηκαν ως προϋπόθεση για λύση στο θέμα του χρέους.

Ο  κ. Κυρίτσης τάχθηκε με το πλευρό όσων ζητούν από τους εταίρους να ανοίξουν καθαρό διάδρομο για την έξοδο στις αγορές μέσω της ένταξης στο Μηχανισμό ποσοτικής χαλάρωσης, τον οποίο έχει ανάγκη η Ελλάδα.

SHARE:

24Media Network