Κυβερνητικά στελέχη για το ακαταδίωκτο: Προστατεύουμε τους επιστήμονες από τους ψεκασμένους

Κυβερνητικά στελέχη για το ακαταδίωκτο: Προστατεύουμε τους επιστήμονες από τους ψεκασμένους
Ο Β.Κικίλιας, ο Ν.Χαρδαλίας, ο Ν.Αρκουμενέας και ο Σ.Τσιοδρας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Ενημέρωση για την πανδημία μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Ουδείς εκ των 4 απάντησε για το θέμα των πρακτικών Eurokinissi

Η κυβέρνηση έδωσε τη δική της εκδοχή για την αιτία που την οδήγησε στη θέσπιση του ακαταδίωκτου για τους επιστήμονες της επιτροπής των ειδικών.

Τη δική τους απάντηση για την αιτία που οδήγησε την κυβέρνηση στην κατάθεση τροπολογίας που θεσπίζει το ακαταδίωκτο για τα μέλη της επιτροπής των ειδικών έδωσαν κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη σχετική διαρροή, “η διάταξη αυτή που περιλαμβάνεται στην τροπολογία που κατατέθηκε, προστατεύει τους επιστήμονες από τον κανιβαλισμό που ζούμε, από ψεκασμένους και από fake news.

Τα μέλη των Επιτροπών αυτών δεν ασκούν διοίκηση και συνεπώς δεν έχουν ποινική ευθύνη, αλλά μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με σωρεία μηνύσεων από εκείνους που νομίζουν ότι με το self test μπορεί να σου βάλουν τσιπάκι στον εγκέφαλο.

Δυστυχώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν την τροπολογία, αποδεικνύοντας το πόσο σέβονται και έχουν διάθεση να προστατεύσουν τα μέλη αυτών των Επιτροπών. Τις πολιτικές αποφάσεις τις λαμβάνει η κυβέρνηση. Αν θέλει λοιπόν να επικρίνει κάποιον ο ΣΥΡΙΖΑ, ας επικρίνει την κυβέρνηση και ας αφήσει τους επιστήμονες, για τους οποίους κατά τα άλλα, εντελώς υποκριτικά κόπτεται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα