Λαλιώτης: Ο Τσίπρας με πήρε στη …γιορτή μου

Λαλιώτης: Ο Τσίπρας με πήρε στη …γιορτή μου
Ο Κώστας Λαλιώτης με τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του 8ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Διαψεύδει δημοσιεύματα ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό το ιστορικό στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη. Κατηγορηματικά αντίθετος με την συμφωνία Αθήνας- Σκοπίων ο πρώην υπουργός.

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Κώστας Λαλιώτης δημοσιεύματα που αναφέρουν πως είχε πρόσφατα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό.

«Ο Τσίπρας με είχε πάρει στη …γιορτή μου» λέει όλο έκπληξη με το θέμα που επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί ο πρώην υπουργός.

Το ιστορικό στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη συνομίλησε βέβαια νωρίτερα, όταν είχε καταθέσει τις προτάσεις του για το πρόγραμμα Natura, τόσο με τον πρωθυπουργό, όσο και με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, αλλά και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Άλλωστε, τις σχετικές προτάσεις είχε αποστείλει και στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης – φυσικά και στη Φώφη Γεννηματά- αλλά και στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ο Κώστας Λαλιώτης, πάντως, είναι κατηγορηματικά αντίθετος με τη συμφωνία των Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ για το μακεδονικό. «Πάντα στα βήματα του Ανδρέα» όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα