Λαζαρίδης: Βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο

Λαζαρίδης: Βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο
O Μακάριος Λαζαρίδης Eurokinissi

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη προανήγγειλε ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο, στο οποίο περιλαμβάνονται μείωση φόρων, μείωση 30% στον ΕΝΦΙΑ μέσα σε δύο χρόνια, μείωση στον φόρο εστίασης στο 13% αρχικά, και μετά στο 11%.

«Βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο και εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή» δήλωσε στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» με τον Βασίλη Σκουρή στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη και θα τις κερδίσει.

Μίλησε για «υποτιθέμενη έξοδο» από το μνημόνιο καθώς και ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει δεσμεύσεις για τα επόμενα χρόνια.

Ως «ακροδεξιό συνονθύλευμα» χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ, επομένως -όπως είπε- δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τη ΝΔ για ακροδεξιά στροφή.

Υποσχέθηκε μείωση φόρων, μείωση 30% στον ΕΝΦΙΑ μέσα σε δύο χρόνια, μείωση στον φόρο εστίασης στο 13% αρχικά, και μετά στο 11% και προανήγγειλε ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο.

Ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει σκληρή μάχη με τους δανειστές για να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα με τα οποία έχει δεσμευτεί η χώρα. Σε σχέση με τη δημόσια διοίκηση, ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διοίκησε το αντίστοιχο υπουργείο με τα στελέχη που ήδη υπήρχαν και όχι με τους συνεργάτες του.

Προτεραιότητα της ΝΔ αποτελεί η αξιολόγηση στο Δήμοσιο, όπως τόνισε, ενώ για τις συντάξεις δήλωσε ότι η ευθύνη για τη μείωσή τους βαραίνει την κυβέρνηση.

«Δεν σχολιάζουμε τα των άλλων κομμάτων» είπε για το Ποτάμι με φόντο την φημολογούμενη ανεξαρτητοποίηση του Γρηγόρη Ψαριανού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version