Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Το βράδυ των εκλογών θα λάβει την απάντηση

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης, την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης, την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στην απόφαση της πρώην βουλευτού του κόμματός του να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ

Με αιχμές τόσο κατά της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου όσο και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης την προσχώρηση της πρώην βουλευτού του κόμματός του στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το βράδυ των εκλογών η κ. Μεγαλοοικονόμου θα λάβει την απάντηση» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε: « Πιστεύαμε ότι ο κ Τσίπρας είχε ένα ήθος. Τώρα έχασε κι αυτό το ηθικό πλεονέκτημά του» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

ADVERTISING

Στο ίδιο ύφος  και σχεδόν πανομοιότυπη είναι και η σχετική ανακοίνωση του κόμματος, που αποδίδεται σε σχόλια συνεργατών του  Β. Λεβέντη. «Δεν ασχολούμαστε με την κα Μεγαλοοικονόμου, την απάντηση θα την πάρει στις εκλογές. Υπάρχει όμως ένα ηθικό θέμα για τον κ. Τσίπρα. Πιστεύαμε ότι το ήθος του δεν επέτρεπε να δέχεται βουλευτές εκλεγμένους με τη σημαία άλλου κόμματος. Από σήμερα το ηθικό αυτό πλεονέκτημα τίθεται σε αμφιβολία», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

Η Θ. Μεγαλοοικονόμου υπερψήφισε απόψε το πολυνομοσχέδιο, όπως είχε κάνει πρόσφατα και με τον προϋπολογισμό, και λίγη ώρα μετά ανακοίνωσε την απόφασή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέρασε με 154 'Ναι' το πολυνομοσχέδιο- Στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Μεγαλοοικονόμου

SHARE:

24Media Network