Λεβέντης: Η ΝΔ προσεύχεται να περάσει ο Τσίπρας την Συμφωνία των Πρεσπών

Λεβέντης: Η ΝΔ προσεύχεται να περάσει ο Τσίπρας την Συμφωνία των Πρεσπών
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Eurokinissi

"Πάντα η Νέα Δημοκρατία ήταν υπέρ της συνθετης ονομασίας" ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε ότι "δεν μπορει να αντέξει μια κυβέρνηση έχοντας περιζώματα".

“Δεν είναι αντίθετη η ΝΔ με την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Μητσοτάκης προσεύχεται να την περάσει ο Τσίπρας” δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή του Γιώργου Βούλγαρη. Όπως πρόσθεσε “η ΝΔ ήταν πάντα υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Έχω την απάντηση του Μητσοτάκη που λέει ότι πάγια θέση είναι η σύνθετη ονομασία, erga omnes”.

Στο ερώτημα αν ανησυχεί να απορροφηθούν και άλλοι βουλευτές του είπε ότι αυτό μπορεί να ισχύσει για τους ΑΝΕΛ και το Ποτάμι. “Ο Τσίπρας θέλει να πλευρίζει βουλευτές για να πετύχει αυτά που νομίζει. Δεν τον νοιάζει αν αυτό είναι ανήθικο και στους 151 δεν είναι ο Δανέλλης είναι και μια πρώην βουλευτής μου η οποία ήρθε κάνοντας μετάνοιες μπροστά μου”, ανέφερε.

Για τον Πάνο Καμμένο είπε επίσης ότι είναι ο άνθρωπος που κάνει συνεργασία με τον Μπαλτάκο, ο οποίος “έφτασε στο σημείο να πει ότι ο γιος μου πάει στη ΝΔ”.

Τέλος για την κυβέρνηση ανέφερε ότι “δεν μπορεί να αντέξει μια κυβέρνηση έχοντας περιζώματα. θα πυροβολεί τα πόδια του”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα