Μαλέλης: Κανένα θέμα κομματικής πειθαρχίας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Μαλέλης: Κανένα θέμα κομματικής πειθαρχίας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών
Ο Σταμάτης Μαλέλης Eurokinissi

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Στ. Μαλέλης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή, ενώ

“Δεν τίθεται αυτή τη στιγμή θέμα κομματικής πειθαρχίας για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών”, Τη δήλωση αυτή έκανε ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Ο κ. Θεοχαρόπουλος και η ΔΗΜΑΡ έχουν διαφορετική στάση από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. Είναι σαφές αυτό αλλά δεν υπάρχει ζήτημα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής. Υπάρχει πολυχρωμία”. “Εάν δεν κυρωθεί η συμφωνία -συνέχισε- με 151 υπάρχει πολιτικό θέμα. Πρέπει να πάμε σε εκλογές. Ετσι κι αλλιώς πρέπει να πάμε σε εκλογές. Θα σεβαστούμε οποιαδήποτε συμφωνία, προφανώς προτιμάμε να μην κυρωθεί από την παρούσα Βουλή”. Κατά τον κ. Μαλέλη “ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας πρέπει να πάει ενωμένος στις εκλογές. Ξαναέρχεται μια πολύ σκληρή δεξιά και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Στο συνέδριο της ΝΔ αισθάνθηκα ότι άκουγα την παλιά δεξιά και πρέπει να της φράξουμε το δρόμο. Δεν αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ”.

Με αφορμή την επίθεση στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μαλέλης τόνισε: “είναι επικίνδυνη οποιαδήποτε διασύνδεση του εμπάργκο στον ΣΚΑΙ με τις βόμβες. Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να σταματήσουν τα εμπάργκο ανεξάρτητα από τις βόμβες. Είναι λάθος και επικίνδυνο να μιλάμε για τα εμπάργκο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα