Μάλελης: Λάθος το μέτωπο με την ΝΔ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σταμάτης Μαλέλης
Ο Σταμάτης Μαλέλης EUROKINISSI

Ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου ο κ. Μαλέλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής.

"Εχουν δημιουργηθεί ταλιμπάν σε όλες τις πλευρές. Χρειάζεται προσοχή και μέτρο. Είχα δεχτεί τεράστιο μπούλινγκ όταν είχα μιλήσει για την ανάγκη διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει φανατισμός και στις δύο όχθες". Tην επισήμανση αυτή έκανε ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης,μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Σε σχέση με τις προϋποθέσεις συνεννόησης κεντροαριστεράς-αριστεράς είπε τα εξής:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στρατηγικά επιλέξει να είναι με τους ΑΝΕΛ. Η κεντροαριστερά πρέπει να έχει μέσα την ανανεωτική αριστερά. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να θυσιάσει το κεφάλαιο που λέγεται Τσίπρας. Τον βάζουν σε μια λογική συνεργασίας με πρώην Νεοδημοκράτες. Το άνοιγμα γίνεται όχι με προσπάθειες λεηλασίας ή λαθραίας εισβολής. Αν θέλουν να συζητήσουμε υπάρχει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω όμως ότι πραγματικά θέλουν διάλογο. Αγκαλιά με τον Καμμένο πορεύονται. Δεν θεωρώ πια τον ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική δύναμη. Υπάρχει ένας αχταρμάς εκεί που δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω. Η κα Παπακώστα έλεγε τους μετανάστες κατσαρίδες. Δεν υπάρχουν περιθώρια διαλόγου".

Ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου ο κ. Μαλέλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής:

"Υπάρχει καθημερινή εισροή στο Κίνημα Αλλαγής. Οι "αντιΣΥΡΙΖΑ φίλοι" καταλαβαίνουν ότι αν πάνε στην ΝΔ θα αναπαράγουν τον διπολισμό. Στη Λέσβο το Κίνημα Αλλαγής θα είναι 2ο. Για να κρατήσουμε αυτόν τον κόσμο πρέπει να γίνουμε ριζοσπάστες δημοκράτες. Δεν κάνουμε μέτωπο με την ΝΔ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι λάθος. Πιστεύουμε ότι η επάνοδος της Δεξιάς στην εξουσία πρέπει να έχει ανάχωμα μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη. Οι εμμονές κάνουν κακό".

SHARE:

24Media Network