Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης δεν είναι influencer, να απαντήσει για τις εταιρίες

Διαβάζεται σε 2'
Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης EUROKINISSI

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη πως δεν έχει δώσει καμία απάντηση για τις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που θέτει η Δικαιοσύνη, οι πολίτες και η κυβέρνηση για τις εταιρίες του

Στο θέμα των εταιριών του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών της Τρίτης (12/3).

Όπως υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το θέμα το ανακίνησε ο οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι η κυβέρνηση, ενώ στη συνέχεια επεσήμανε πως ο κ. Κασσελάκης απάντησε σε κάθε άσχετη ερώτηση και δεν έδωσε καμία απάντηση για όσα ερωτάται.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης είπε: “ο κ. Κασσελάκης έχει απαντήσει σε κάθε άσχετη ερώτηση που ουδέποτε του ετέθη και δεν έχει δώσει καμία απάντηση για τις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις τις οποίες δεν θέτουμε μόνο εμείς, θέτει και η Δικαιοσύνη και θέτουν και οι πολίτες”.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης “δεν είναι ένας influencer του διαδικτύου, είναι ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης” ο οποίος όπως είπε στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος “αποφασίστηκε από τα μέλη του κόμματος αυτού με δημοκρατική διαδικασία να είναι πρόεδρος”.

“Σε αυτή λοιπόν τη χώρα υπάρχουν νόμοι και μάλιστα τον συγκεκριμένο νόμο τον θέσπισε, τον ψήφισε για να στοχοποιηθεί ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, χωρίς να αποδειχθεί τίποτα και να υπάρχει πλήρης δικαίωση για τον ίδιο και τη σύζυγό του, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τι να κάνουμε τώρα; Αν δεν του αρέσουν του κ. Κασσελάκη οι νόμοι δεν αλλάζουν έτσι” συνέχισε ο κ. Μαρινάκης.

Στη συνέχεια, κατηγόρησε επίσης τον Στέφανο Κασσελάκη για ανυπόστατες καταγγελίες εναντίον του πρωθυπουργού: “Λέει και πράγματα που ποτέ δεν ετέθησαν ποτέ στον δημόσιο διάλογο περί off shore. Από το κεφάλι του τα βγάζει. Ο νόμος είναι συγκεκριμένος και πρέπει να απαντήσει αν τον παρέβη”. “Να απαντήσει αν ήταν μέτοχος σε πόσες εταιρίες και για πόσο διάστημα και αν είναι και σήμερα. Αν έδωσε χρήματα στο κόμμα του για να πληρωθούν οι υπάλληλοί του και αν πληρώθηκαν από άλλη εταιρεία που αυτός δεν είναι” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα