Μάρτιος: Ο μήνας με τα περισσότερα κρούσματα Covid-19 στην Βουλή

Βουλή
Βουλή EUROKINISSI

Μικρότερος του αναμενόμενου θα είναι ο αριθμός των παρόντων βουλευτών στην Ολομέλεια κατά την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων

Η επιδείνωση των δεικτών της πανδημίας στην Ελλάδα επιβεβαιώνεται, όπως φαίνεται, και από την κατάσταση που επικρατεί στο Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο Μάρτιος ήταν ο μήνας με τα περισσότερα κρούσματα που εντοπίστηκαν από τους ελέγχους που έγιναν στο κτίριο της Βουλής.

Πιο αναλυτικά ο Κώστα Τασούλας επισήμανε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως «Ο Μάρτιος είναι ο μήνας με τα περισσότερα κρούσματα στη Βουλή» αφού καταγράφθηκαν « 150 συνολικά κρουσματα τον Μαιο σε βουλευτές και υπαλλήλους». Η ενημέρωση προέκυψε με αφορμή την επικείμενη ομιλία του Ουκρανού Προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι που έχει οριστεί να γίνει στην Ολομέλεια της Βουλής στις 7 Απριλίου. Ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει ότι στην αίθουσα συνεδριάσεων θα  παραβρίσκονταν και οι 300 βουλευτές τελικά η πρόταση που κατέθεσε ο Κώστας Τασούλας στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ήταν οι παρόντες να είναι μόνον 200 προκειμένου να υπάρξουν μεγαλύτερες αποστάσεις και υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας έναντι τις μετάδοσης του Covid 19.

ADVERTISING

Στην ειδική αυτή συνεδρίαση θα παραβρεθούν επιλεγμένοι βουλευτές από όλα τα κόμματα με εξαίρεση το ΚΚΕ και την Ελληνική Λύση που έχουν δηλώσει ότι δεν θα παραστούν. Επίσης το ΜέΡΑ25 θα συμμετάσχει με έναν μόνον βουλευτή – εκπρόσωπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network